Over ons

Richard Lam

Erik Lam

We zijn twee Amsterdamse no-nonsense broers die van aanpakken weten. Recht door zee en met maar één doel voor ogen: het beste resultaat voor onze klanten realiseren. Deze instelling heeft van ons tot succesvolle ondernemers gemaakt. Naast Makelaar Keizersgracht exploiteren we twee locaties aan de Amsterdamse grachten waar we bedrijfsruimtes en flexwerkplekken verhuren en waar (internationale) organisaties zich kunnen registreren.

Na veelvuldige verzoeken van onze klanten was het een logische vervolgstap om ons toe te gaan leggen op de verhuur en verkoop van huizen en bedrijfspanden. Op die manier kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. Het verkopen van een huis of bedrijfspand aan de juiste partij is altijd een zoektocht, maar dankzij onze ervaring weten we deze altijd tot een goed eind te brengen. We weten hoe dingen te organiseren, wat serviceverlening inhoudt en hoe huizen en bedrijfspanden in de markt te zetten. Dat doen we op een manier die voor onze klanten het meeste oplevert, zodat we na afloop met tevreden gezichten het glas kunnen heffen.

Naast uitstekende dienstverlening, vinden we een scherpe prijs-kwaliteit verhouding minstens zo belangrijk. We durven te stellen dat we in veel gevallen voordeliger zullen zijn dan onze concurrenten. In een markt waar de tarieven enorm op kunnen lopen, blijven wij graag met twee benen op de grond staan. Natuurlijk mag er verdiend worden, maar wel in alle redelijkheid. En die redelijkheid geven we u. Daarom levert uw investering bij ons altijd meer op!

Heeft u ons aanbod van huizen en bedrijfspanden al bekeken?